Vikendi u Dijaspori u znaku Dragane Mirković

Poslednjih dana, ali i meseci, Dragana Mirković je stalna tema u medijima.

A kako i ne bi, žena svuda stiže.

Član je žirija  jednog od najpopularnijih takmičenja u regionu “Pinkove zvezde”, što zahteva puno vremena i obaveza, iako su joj organizatori prilagodili datume snimanja.

Uporedo sa žiriranjem vredno radi na novim pesmama za cd koji bi uskoro trebalo da ugleda svetlost dana, a deo nove  pesme “Od milion jedan” je podelila i na Instagramu:

 

Pre toga je skoknula do Italije kako bi snimila spot za jednu od novih pesama, kako će izgledati, možete videti na fotografijama.

Foto: Promo

Kako joj je porodica na prvom mestu, u međuvremenu je proslavila i 16 godina više nego uspešnog braka sa suprugom Tonijem Bijelićem, u mestu Lakseburg, nedaleko od Beča.

DM & TB

 

Foto: Promo

Osim pobrojanog, Dragana nastupa svakog vikenda i za svaki njen nastup se traži karta više. Prvo je napravila haos u Forchajmu (Nemačka), a vikend iza nas obeležilo je njeno druženje sa publikom u Austriji.

Foto: Sanel Bilalić

A, evo i snimaka:

Video: Balkan Music & Sanel Bilalić

Draganu ovog vikenda željno iščekuju u Švajcarskoj, Club Vanilla u Montlingenu, a posle toga u Nemačkoj, Club Ambis u Dizeldorfu.

Copyright © 2016 www.dragana-forum.com © Sva prava zadržana.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>